Wat bieden wij

Als enthousiaste gastouder bied je professionele kinderopvang in een huiselijke omgeving. Christelijk Gastouderbureau N-Joy wil jou zo goed mogelijk ondersteunen bij dit prachtige werk. 

Wat kun je van ons verwachten?

Inspiratie en bemoediging

We motiveren en inspireren elkaar om het mooie dat God de Vader in ons gelegd heeft, samen te ontdekken. We geloven dat God ieder kind als een soort tuin gemaakt heeft. In de grond zitten zaadjes (eigenschappen en talenten) verstopt en samen met het kind ga je daarnaar op zoek.

Onder jouw begeleiding zullen deze zaadjes zich ontwikkelen en in dat proces komen de talenten van het kind meer en meer tot bloei! Eens zullen deze eigenschappen zo mooi ontwikkeld zijn, dat het als bloesem uitwaait en andere personen zal beïnvloeden bij wie de zaadjes ook weer gaan ontkiemen.

Om jou te inspireren, ontvang je regelmatig een nieuwsbrief met daarin tips voor deze ontdekkingsreis met de kinderen. Ook zal je vaste contactpersoon een (paar) keer per jaar een themabijeenkomst in je regio organiseren waar je geïnspireerd wordt en waar je andere gastouders kunt ontmoeten.

Ervaring en persoonlijk contact, ook onderling

Onze bemiddelingsmedewerkers hebben ervaring in de kinderopvang of hebben zelf als gastouder gewerkt. Zij weten precies waar jij het over hebt en kunnen je vanuit ervaring begeleiden.

Wij vinden het belangrijk dat iedere gastouder via korte lijntjes contact met ons kan hebben. Daarom heb je een vaste contactpersoon, dit is de bemiddelingsmedewerker uit je eigen regio.

We onderscheiden ons van andere gastouderbureaus door te stimuleren dat onze gastouders elkaar kennen, van elkaar leren en waar mogelijk met elkaar samenwerken. Er is dan ook een WhatsApp groep met gastouders bij jou in de buurt, zodat jullie makkelijk contact kunnen hebben en ervaringen kunnen uitwisselen.

Samen maken we de gastouderopvang in een huiselijke sfeer iedere dag mooier en beter!

Praktische zaken

We schrijven je in bij het LRK via de gemeente en helpen je te voldoen aan alle eisen (zie voorwaarden gastouder);

We zorgen samen met jou dat al het papierwerk in orde is en dat je goed voorbereid bent op de controles van de GGD;

Je krijgt gratis kinder-EHBO en herhaling aangeboden;

Dat jij enthousiast bent over je vak, vinden wij geweldig. Daarom verzorgen we regelmatig trainingen om je pedagogische kennis actueel en op een hoog niveau te houden;

We bieden je de mogelijkheid om via ons bureau een collectieve bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor gastouders en de geplaatste kinderen af te sluiten;

We helpen je met het promoten van jouw gastouderopvang door middel van flyers en online advertenties die je op je sociale mediakanalen kunt gebruiken.

Financiële zaken

Als gastouder ontvang je een vergoeding per uur, per kind. Zo kun je, terwijl je heerlijk thuis bent bij je eigen gezin, een uitstekend inkomen creëren. N-Joy helpt je om goede voorwaarden voor je opvang op te stellen. Ook denken we met je mee als zich onverwachte zaken voordoen.

Daarnaast regelen wij de betalingen van ouder naar gastouder, verwerken we de urenregistratie in een overzichtelijk programma (Portabase) en verzorgen we de jaaropgaven voor zowel de ouders als de gastouders.

Heb jij al zin om aan de slag te gaan?

Neem contact met ons op

Wil je meer weten? Lees dan nog even verder.

Voorwaarden