Over ons

‘Opvang binnen een gezin is de meest natuurlijke manier van opvang, het is een prachtige aanvulling op wat de kinderen thuis gewend zijn. Daarom vinden we het iedere keer weer geweldig als een gezin een fijn plekje vindt bij een van onze gastouders!’

De vrouw achter N-Joy

Als jonge twintiger startte ik, Oldine Kuiperij mijn eigen buitenschoolse opvang en kinderopvang. Toen ik na een aantal jaar zelf moeder werd, besloot ik het stokje over te dragen en werd ik gastouder. Daardoor kon ik gezellig bij mijn 3 kinderen thuis zijn. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar met veel plezier als gastouder gewerkt en heb ik veel geweldige dingen meegemaakt met de kinderen die ik mocht opvangen.

Ook heb ik in die tijd God steeds beter leren kennen als geweldige, liefdevolle Vader. Ik vond het enorm leuk om dat door te geven aan de kinderen. Ze voelden zich gezien en geliefd bij ons thuis en ik zag dat kinderen opbloeiden door de positieve aandacht die ze kregen.

Ik heb ervaren dat gastouder zijn een ontzettend leuke baan is waar je al je passie en enthousiasme in kwijt kan. Daardoor ontstond mijn droom om dit via een christelijk gastouderbureau te delen met andere gastouders.

Christelijk Gastouderbureau N-Joy

Door heel Nederland zijn gastouders beschikbaar met dezelfde visie op christelijke gastouderopvang. Zij werken in kleine regio’s en worden aangestuurd door enthousiaste bemiddelingsmedewerkers.

De bemiddelingsmedewerkers vormen het eerste gezicht en aanspreekpunt voor ouders en gastouders in iedere regio. Zo kunnen wij landelijk werken en tegelijkertijd kleinschalige en persoonlijke begeleiding bieden.

Onze visie

Kinderen tot bloei laten komen. Bij Christelijk Gastouderbureau N-Joy motiveren en inspireren wij elkaar om het mooie dat God de Vader in ons gelegd heeft, samen te ontdekken. We geloven dat God ieder kind als een soort tuin gemaakt heeft. In de grond zitten zaadjes (eigenschappen en talenten) verstopt en samen met het kind gaat de gastouder daarnaar op zoek. Denk bijvoorbeeld aan: creativiteit, liefde, doorzettingsvermogen, vriendschap, geduld, eerlijkheid en vertrouwen.

In een vertrouwde en huiselijke sfeer worden deze prachtige eigenschappen benoemd, krijgen ze de ruimte en worden ze gevoed. Langzaam maar zeker zullen de zaadjes zich ontwikkelen en in dat proces komen de talenten van het kind meer en meer tot bloei! Eens zullen deze eigenschappen zo mooi ontwikkeld zijn, dat het als bloesem uitwaait en andere personen zal beïnvloeden bij wie de zaadjes ook weer gaan ontkiemen.

Ieder kind is welkom

Wij verwelkomen ieder kind met veel plezier in onze opvang. Ook als je niet gelooft, maar het fijn vindt om je kind bij een gastouder te brengen die open, gastvrij en positief is, ben je natuurlijk van harte welkom bij één van onze gastouders.